Blog

Primera sortida de Ràngers i Noies guia

2012-11-18 20:00

 

Després de tot l’estiu esperant per tornar anar-nos-en de colònies, per fi Ràngers ens endinsem a la primera sortida de branca, a Calafell!!  Ens va venir a visitar la pluja, però amb tantes rialles i bons moments, el sol va tornar a aparèixer ben ràpid. Ens ho vam passar d’allò més be, jugant a un joc de pistes al voltant de la casa de colònies Artur Martorell; representant petites obres de teatre per preparar-nos per la gran obra de Nadal; jugant als Vikings, a la bomba, a futbol, fent un túnel del terror pels més atrevits, i a moltíssims més jocs i activitats! Però sobretot, el que més els hi va agradar va ser la ruta! Vam visitar el Castell del poble, però per això, tots els Ràngers i totes les Noies Guia, amb molta empenta i motivació, varen haver de caminar ni més ni menys que 10km. en 3hores contades! Van tornar a demostrar ser uns autèntics escoltes, regalant ànims durant tot el camí aquells que ho necessitaven i sempre, sense perdre el gran somriure que tots i totes tenen. Tots esperem que arribi ja la segona sortida de Ràngers, perquè tenim un munt de ganes de tornar a passar plegats dos dies meravellosos. 

—————

Halloween a Ràngers i Noies guia

2012-11-03 19:30

 

Aquest dissabte, la branca de Ràngers s’ha pujat les mànigues de la camisa blava per fer una preciosa carbassa per Halloween. Els anys anteriors, sempre hem celebrat la Castanyada, fent panellets i castanyes, però aquest cop, per tal de fer un taller diferent i a més a més, aprendre les costums d’altres cultures, hem optat per l’elaboració d’una carbassa.

En el primer pas, tots els Ràngers ens vam fer amb una carbassa ben gran i polida, d’un kilogram cadascuna. Després li vam tallar el cap; va ser una tasca un pel difícil, ja que es requeria molta força. A continuació, vam buidar-la per dins, i li vam tallar uns ulls i una boca ben grossa. Finalment, el toc màgic va ser l’espelma aromatitzada que van incloure al seu interior, que li donava un toc acollidor i misteriós.

Tots els Ràngers i totes les Noies Guia, van fer un treball de lo més delicat, i el resultat final va ser un èxit! L’esforç va donar el seu fruit, i van quedar unes carbasses precioses i alhora terrorífiques! 

—————

Primer dia de CAU

2012-10-06 19:30

Avui ha començat el CAU, i amb quina il·lusió ho hem fet tots!! Per fi, després de tot l'estiu amb la intriga, hem pogut descobrir quins caps i quines akeles hi haurà aquest curs a cada branca!

—————


Etiquetes

La llista dʼetiquetes està buida